Nye treningsklær - ny motivasjon! (fruviksand)
Hjem bloglovin Om meg Kontakt

7

Nye treningsklær - ny motivasjon!

Forrige torsdag åpnen XXL her i byen. Jeg hørte det var totalt kaos, så jeg drøyet litt med å dra bort. Jeg måtte så klart prøve å få med meg noen tilbud, siden jeg alltid føler at jeg trenger mer treningstøy. E trengte nye sko, storebror trengte regntøy, og jeg sier aldri nei takk til tilbud altså.

Jeg fikk shoppa litt fredag kveld. Noe måtte byttes, som resulterte i en tur lørdag formiddag også. Plutselig hadde vi nok handlet litt mer enn vi hadde tenkt. Men moro var det jo da! Her er noe av det jeg plukka med meg. =) 

Jeg har trosset alt av grenser og fordommer og det som er, og kjøpt min andre treningsSHORTS! Jeg synes disse er så kule, og kjekke med en liten tights under. 
På tide å drite i de strekkmerkene på låra og alt for bleike legger. Jeg skal trene i shorts!


Vips, så ble det med et par joggesko også..

Og fleecen kosta 39kr. Måtte jo bare ha en sånn og.
Kjøpte meg en matchende topp som er helt fantastisk deilig! Stoffet er bare helt vanvittig mykt og godt.

Den lilla t-skjorta liker jeg også veldig godt, da det er "netting"/pustehull på hele ryggen, noe som gjør at denne puster utrolig godt og er veldig god å ha på. 

  

Nevnte jeg at jeg er nike fan? Hehe..

 

I tillegg ble det med hjem: 

Nye joggesko til E, fleece til E, et lekefly av noe slag (flyr skikkelig bra! Veldig gøy! ), en markør til hver av oss (vi spiller frisbeegolf), joggebukse/kosebukse til meg og E, regntøy til storebror, pannebånd til storebror, en haug med billige sokker og ny treningsbag til meg. Jeg har vært uten treningsbag i en halv evighet nå, så det var utrolig deilig. Glemte å slenge med bilde av den, men den er veldig stilig, og matcher fleecen helt perfekt! Nike den også, så klart.  Kan vel si at vi fikk shoppa fra oss. Mye av det vi kjøpte var ikke på salg en gang, men jeg trengte jo nytt treningstøy..eller? Joda! 

Har dere hatt fornyelse av treningsgarderoben i det siste? Alltid gøy å motivere seg med litt nye freshe treningsklær =)

Ha en super fredag og helg!

#trening #treningsklær #XXL #motivasjon #fresht #fitnok #suntforbilde #godnok
  • 08.07.2016 kl.21:40
  så fine treningsklær:D
  08.07.2016 kl.21:50
  eveliin: Tusen tak =)
  08.07.2016 kl.22:37
  Så utrolig fint :)
  09.07.2016 kl.08:43
  lisarorvik: Tusen takk =)
  09.07.2016 kl.08:45
  Flotte treningsklær! alltid motiverende med noe nytt :-D
  09.07.2016 kl.09:04
  Henriette Celin: Takk skal du ha! Gøy med litt farger og litt nytt =)
  09.07.2016 kl.09:06
  SV: Absolutt ^^  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Image and video hosting by TinyPic
  fruviksand

  Jeg er ei jente på 25år. Jeg er gift med en finfin mann, og vi har to fine gutter. Jeg studerer idrett helse og ernæring, og er utdannet personlig trener og kostholdsveileder. Jeg vil skrive om trening, kosthold, baking/matlaging, hverdagen som aktiv tobarnsmor, litt interiør, og mere til. Jeg ønsker å kunne inspirere de rundt meg til å få et sunt forhold til mat, og sette pris på selg selv og den de er. Følg meg gjerne på instragram: fruviksand

  Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits